Københavns Kommune er en kriminel organisation

Efter overfaldet på Rasmus Paludan og hans kameramand den 25. januar 2017 vendte Rasmus Paludan snarligt tilbage til Folkets Hus. Allerede den 4. februar 2017 deltog han i en For Frihed demonstration, der bl.a. gjorde et stop foran Folkets Hus, hvor Tania Groth og Rasmus Paludan holdt taler.

For Frihed ved Folkets Hus den 4. februar 2017

Den 8. februar 2017 vendte han tilbage til Folkets Hus for at interview den store zambiske kvinde Bwalya Sørensen om hendes aktiviteter som den øverste sorte i Black Lives Matter Denmark. Rasmus forsøgte også at spørge hende, hvem “Nazi-Svend” var, men hun ville slet ikke deltage i et interview.

Frihedens Stemme ved Folkets Hus den 8. februar 2017

Frihedens Stemme på engelsk ved Folkets Hus den 8. februar 2017

Opfølgning på overfaldet den 25. januar 2017

Interview med Rasmus Paludan den 6. marts 2017

Københavns Kommune informerede Knud Foldschack om, at Rasmus Paludan havde tænkt sig at foretage interviews til det militante stormøde i Ungdomshuset den 23. marts 2017. Derefter kontaktede Københavns Kommune i hemmelighed Københavns Politi og gav instruks om, at alle undtagen Rasmus Paludan skulle formenes adgang til Ungdomshuset. Derefter måtte Rasmus Paludan interviewe Jens-Kristian Lütken, medlem af Københavns Borgerrepræsentation for Venstre, foran Folkets Hus i stedet for.

Jens-Kristian Lütkens opslag den 5. februar 2017 om overfaldet

Interview foran Ungdomshuset den 23. marts 2017 på Dortheavej med Jens-Kristian Lütken

Post Tenebras

Post Tenebras 2

Yabani Politics: Attacked at feminist Slutwalk 2017

Et andet stormøde, som skulle holdes den 29. marts 2017 i Folkets Hus, blev flyttet til kollektivet BumZen på Baldersgade, da de autonome fik nys om, at Rasmus Paludan ville foretage interviews foran Folkets Hus samme dag. Dog mødte Rasmus Paludan op og interviewede den daværende Kultur- og Fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF) og en tilfældig kvinde i Folkets Park.

Interview med DF-borgmester Carl Christian Ebbesen foran Folkets Hus den 29. marts 2017

Interview med lokal beboer i Folkets Park den 29. marts 2017

Den 24. april 2017 skulle den venstreorienterede organisation Redox holde er foredrag om den yderste højrefløj. Det ville Frihedens Stemme rigtigt gerne overvære, og da det skulle foregå i den kommunale ejendom på Kapelvej 44, hvortil der er offentlig adgang, så mødte Rasmus Paludan naturligvis op sammen med 3 andre. Resultatet blev, at de blev overfaldet med slagvåben og jagtet væk.

Jagtet væk fra Kapelvej 44 den 24. april 2017

Sluttelig interviewede Rasmus Paludan den 26. april 2017 foran Folkets Hus den daværende retsordfører for Dansk Folkeparti Peter Kofod Poulsen.

Interview med Peter Kofod Poulsen den 26. april 2017

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait